Volkswagen знімає з виробництва популярну модель: як виглядає прощальна версія (Фото)

Німецький автовиробник Volkswagen припиняє виробництво бюджетного хетчбека Gol. В Україні ця модель відома під назвами Fox і Pointer. Останні автомобілі зійдуть з конвеєра до кінця поточного року.

Про це повідомляє MMR із посиланням на офіційний сайт виробника.

Як відомо, актуальне покоління Volkswagen Gol випускають з 2008 року і машина уже давно застаріла. Керівництво німецького концерну вирішило не оновлювати авто — її замінить Volkswagen Polo у початковій версії Track.

Зазначимо, Volkswagen Gol — це дешевий хетчбек В-класу. Його випускають з 1980 року й усього зібрали понад 9 мільйонів автомобілів. У різний час машину випускали в Аргентині, Бразилії, КНР та Уругваї.

На прощання німці випустять 1000 автомобілів серії Last Edition. Такі хетчбеки відрізняються особливими кольорами кузова, покращеним внутрішнім оздобленням, а також пам’ятним декором на кузові й у салоні. У списку оснащення значаться кондиціонер та мультимедійну систему.

Volkswagen Gol Last Edition укомплектований 1,0-літровим 84-сильним бензиновим мотором. Ціни на автомобіль стартують від 17 800 доларів.


Не пропустіть