Тюнери випустили будинок на колесах на базі пікапа Toyota Hilux (Фото)

Фахівці Direct Cars випустили будинок на колесах на базі Toyota Hilux Conversion з висувним дахом та душем. В інтер’єрі цієї були використані теплі відтінки дерева на стінах та шафах.

Житловий простір замінює вантажну платформу Hilux. У новій секції два вікна та двері збоку. Панель ззаду відкривається для доступу до душової кабіни, щоб мандрівники могли змити брудне спорядження, не заносячи його всередину. Розетки на зовнішній стороні забезпечують місце підключення обладнання.

Для більшого простору передбачений дах, що піднімається, з великими вікнами, що пропускають світло в кабіну. Лавки для сидіння та стіл розкладаються у спальне місце. Крім того є розкладне ліжко.

Direct Cars пропонує автодім у двох комплектаціях. Базова модель вартістю від 84 тисяч доларів використовує обробку Hilux Z як відправну точку. В автобудинку є такі опції, як холодильник, обігрівач, 200-ватна сонячна панель, зовнішній тент та телевізор. Версія з холодильником, обігрівачем, сонячною панеллю та тентом обійдеться вже у 95 тисяч «зелених».


Не пропустіть