Фахівці назвали 3 кросовери, які власники не хочуть продавати навіть після 20 років експлуатації

Хороше та своєчасне обслуговування багатьох сучасних автомобілів не завжди гарантує, що вони прослужать хоча б до кінця гарантійного терміну. Але є кілька машин, які легко витримують випробування часом і навіть можуть бути передані у спадок.

Американські гуру автомобільної індустрії з iSeeCars.com виклали свій щорічний звіт за підсумками опитування 750 тисяч власників автомобілів. Портал mmr.net.ua вибрав із цього списку найдовговічніші машини в сегменті SUV, з якими власники не хочуть розлучатися навіть після 20 років експлуатації.

Відкриває рейтинг Toyota Highlander. Цей автомобіль упродовж останнього десятиліття утримує лідерство. П’ята частина власників цього авто катається на ньому вже більше 20 років, і їм навіть не спадає на думку виставити машину на продаж. Це не просто автомобіль, це частина сім’ї.

Великий кросовер Honda Pilot – це символ надійності та якості, знайомий кожному американському автоаматору. Honda славиться своїми надійними машинами. Коли мова заходить про кросовери, на вершині піраміди стоїть могутній Honda Pilot. Цей автомобіль – семимісний і має всі переваги, які тільки можна побажати сімейній машині. А його система повного приводу iVTM-4 з керованим вектором тяги – просто витвір мистецтва. Трохи більше ніж 15% американських власників Pilot насолоджуються всіма перевагами цього автомобіля вже понад 20 років.

Honda CR-V – це ідеальний вибір для тих, хто хоче трохи компактності, але не хоче жертвувати надійністю та якістю. Цей кросовер – справжній чемпіон з економії палива та податків у класі, що робить його вельми привабливим для споживачів. CR-V з 2,4-літровим двигуном потужністю 190 кінських сил вважається найкращим у сегменті. Ось чому 12,4% власників Honda CR-V залишаються вірними своєму вибору протягом 20 років.

Джерело ampercar.com

Не пропустіть