Експерти розповіли, як правильно торгуватися при купівлі вживаного авто

Експерти повідомили, як правильно торгуватися, якщо є можливість “збити” ціну на старе авто. Про найбільш ефективні хитрощі розповіли представники порталу avtopogliad.com.ua

Експерти відзначили, що багато автомобілістів при покупці вживаних авто пропускають ті, що ставали учасниками ДТП, хоча аварії бувають різних масштабів. Зокрема, нерідко машини, що потрапили в незначні НП, можна придбати за нижчою ціною. Наприклад, приводом поторгуватися виступають забарвлені деталі кузова або “пом’ятий” бампер. При продажі вживаного транспорту колишні власники часто “скручують” пробіг, але якщо зовнішній стан моделі вказує, що вона проїхала більше, можна теж спробувати “збити” вартість.

Відсутність діагностичної карти теж є причиною для спроби знизити цінник, адже не виключено, що в усьому винна наявність серйозних проблем, а не те, що машиною ніхто не користувався. Допомогти збити ціну дозволить також те, що покупець візьме з собою готівку на огляд. Можна вивчити “історію хвороби” конкретної моделі і на що скаржаться власники, щоб враховувати це при перевірці працездатності транспорту.

Джерело actualnews.org

Не пропустіть