Як кортеж Олега Ляшко порушує ПДР в центрі столиці (Відео)

Кортеж Ляшко складається з позашляховика Сadillac Escalade і мікроавтобуса Volkswagen. Фотокореспонденти “Країни” стали свідками того, як машини, на яких їздить глава “Радикальної партії” Олег Ляшко порушують правила дорожнього руху.

Олег Ляшко вчора був на вулиці Садовій, де знаходяться комітети Верховної Ради і Кабінет міністрів (як розповів “Країні” один з нардепів фракції, у Ляшко в понеділок повинна була бути зустріч з прем’єр-міністром Володимиром Гройсманом). Він приїхав на величезному позашляховику Сadillac Escalade з мікроавтобусом супроводу Volkswagen. Ми вже писали, що “Кадилак” орендують для лідера радикалів у його радника Олександра Гулака.

При виїзді з парковки комітету ВР на вулицю Шовковичну кортеж Олега Ляшко знехтував правилами дорожньої розмітки. Замість того, щоб поїхати направо і десь розвернутися, машини радикала зробили поворот в недозволеному місці. Штраф за таке порушення ПДР, згідно зі статтею 122 ч.1 – 255 грн.

Відзначимо, що на цьому ж місці порушив кортеж лідера “Батьківщини” Юлії Тимошенко.

Цікаво, що буквально 24 лютого, виступаючи в ефірі телеканалу 112, Олег Ляшко пообіцяв звільнити свого водія, якщо той порушить правила. “Я йому сказав – якщо, паразит, хоч раз порушиш правила, вижену з роботи і попрошу, щоб права забрали”, – сказав Ляшко.


Не пропустіть