Під час зйомок серіалу “Чорнобиль” в Литві помітили ЛАЗи на українських номерах (Фото)

Видання Аutocentre.ua продовжують шукати цікаві “автомобільні фото” зі зйомок серіалу Чорнобиль 2019 від компанії HBO. На цей раз вирішили показати вам знімки автобусів ЛАЗ, які пройшли нелегкий шлях заради того, щоб кінострічка здалася максимально реалістичною!

Як ви напевно вже знаєте, “Чорнобиль” знімали на двох основних локаціях – в Україні (а саме, в Києві) і Литві (у Вільнюсі). І оскільки в Прибалтиці не знайшлося потрібну кількість автомобілів тієї епохи, які б вписувалися в картину (потрібні були машини в відмінному/хорошому стані) і без будь-якого тюнінгу), деякі автомобілі везли прямо з України в Литву (благо, у нас такої техніки ще вистачає). Наприклад, настільки великий шлях (з Києва до Вільнюса понад 750 км!) Виконали автобуси ЛАЗ.

Моделі ЛАЗ-699Р і 695Н, що брали участь в зйомках, зареєстровані в Київській області. Їхали автобуси своїм ходом, або ж перевозили їх, нам невідомо, але, думаємо, що все ж друге – навряд чи старенькі ЛАЗи захотіли б піддати таким серйозним навантаженням. До того ж, судячи з фото, деякі екземпляри виглядають як музейні експонати – таким автобусам точно б не дозволили “вдарити автопробігом”.


Не пропустіть