Розпочалося будівництво нової дороги Київ-Харків

«Укравтодор» почав роботи з будівництва нової якісної безпечної дороги першої категорії з чотирма смугами руху і відповідною інфраструктурою безпеки від Києва до Харкова.

Як Strou.net повідомили в прес-службі «Укравтодору» з посиланням на керівника відомства С.Новака, будівельні роботи на цій ділянці ведуться за кредитні кошти зарубіжних фінансових організацій. Реалізація проектів траси М-03, що включає будівництво обходів Полтави, Красногоровки, Великої Багачки – хороший приклад відновлення важливою для країни транспортної магістралі за рахунок різних джерел фінансування.

Зокрема, мова йде про кошти МФО і державного бюджету. Таке партнерство дає хороші результати. Це особливо важливо, враховуючи, що за три останні роки зросла довіра світових фінансових організацій до інвестування в дорожню галузь України, відзначили в «Укравтодорі».

Раніше фахівці Північного офісу Державної аудиторської служби перевірили стан і фінансово-господарську діяльність Служби автомобільних доріг Київської області. В результаті аудиту інстпекція виявила фінансових порушень на суму 29 мільйонів гривень, а також втрати на суму 487 тисяч гривень.

Джерело strou.net

Не пропустіть