Більше 30 покинутих класичних Jaguar були знайдені в теплиці (Фото)

Ми досить часто пишемо про різні знахідки – старі автомобілі, багато років простояли без руху в якомусь занедбаному будинку. Але сьогодні прийшла просто приголомшлива звістка про знахідку 30 класичних Jaguar в … теплиці!

Хтось тільки що виявив їх в старій оранжереї в англійському селі Больйо. Після того, як чохли з автомобілів були зняті, виявилося, що більша частина з них – це Jaguar E-type!

«За останні 30 класичних Jaguar, в основному E-type, більшість з яких виглядали так, немов вони простояли там дуже багато часу», – розповів власник місцевої компанії Beaulieu Garage про знахідку. «Я зробив пропозицію, і тепер мені потрібно вирішити, що робити з великою кількістю іржавого металу».

На жаль, в той час як теплиці можуть захистити автомобілі від ультрафіолетових променів, всередині часто буває дуже волого. А тепер уявіть, що в такому неідеальному середовищі автомобілі простояли близько 30 років, і вам вже зрозуміло, що музейних експонатів з них вже не вийде.

Проте, Beaulieu Garage організував розпродаж цих автомобілів, так що ви ще можете придбати собі один. За їх словами деякі автомобілі можна завести, провівши мінімальне ТО, а для інших буде потрібно набагато більше зусиль.


Не пропустіть