Volkswagen продемонстрував новий кросовер (Фото)

Через кілька днів Volkswagen офіційно представить другу після хетчбека ID.3 побудовану на електричній платформі MEB модель – кросовер ID.4. І незважаючи на те, що автомобіль вже попадався без будь-якого маскування, німецький автовиробник вирішив опублікувати дизайнерські скетчі напередодні презентації.

Електрокар продемонструє вельми плавні лінії кузова і в самому Volkswagen це називають «дизайном, створеним самим вітром». І, в принципі, компанія має на це право, адже вона запевняє, що коефіцієнт аеродинамічного опору у ID.4 дорівнює 0,28. І це досить-таки мало, особливо для кросовера. З іншого можна відзначити завалені вперед задні стійки і висхідну підвіконну лінію.

До слова, серійне виробництво Volkswagen ID.4 вже почалося. Випускатися будуть дві версії, що відрізняються тільки декором, при цьому кожна на своєму підприємство, але обидві в Китаї – FAW-Volkswagen і SAIC-Volkswagen. На старті буде доступна тільки задньопривідна модифікація з 204-сильним електромотором, а трохи пізніше з’являться і повнопривідні, швидше за все, двомоторні варіації.


Не пропустіть