Volkswagen заінтригував Америку новим паркетником (Фото)

Американський офіс VW Group сьогодні представив перше зображення нового компактного кросовера, який займе в лінійці місце під Тігуаном. Презентація новобранця, чиє ім’я не названо, відбудеться 13 жовтня.

«Великі речі приходять в маленьких упаковках. Volkswagen протягом багатьох років доводив це, випускаючи культові моделі Beetle, Golf і Jetta. Наступний автомобіль не стане винятком», – заявив Скотт Кіо, президент Volkswagen Group of America.

Очевидно, мова про паркетник Tarek.

Tarek почався в 2018 році з концепту Powerful Family SUV для Китаю і незабаром отримав «народне» позначення Volks-SUV. У Китаї модель називається Tharu, на підході її електрична версія e-Tharu.

Для Тарека мексиканської збірки неважко передбачити бензинову турбочетвірку 2.0 TSI з семідіапазонним «роботом» DSG і повним приводом 4Motion. У Китаї двигун видає 186 к.с., 320 Н • м, а розміри паркетника такі: 4453 × 1841 × 1632 мм, колісна база – 2680. Чим відзначиться виконання для Америки, ми скоро дізнаємося, адже рекламна кампанія тільки почалася і тізерів буде більше.


Не пропустіть