Показали жорсткі випробування нового Hyundai Tucson (Відео)

Прем’єра Hyundai Tucson наступного покоління відбудеться вже через кілька днів. Позашляховик позбавлять від фальшпанелей і маскувальної плівки 14 вересня в США. Новий опублікований ролик показує, що Tucson проходить останні випробування і, здається, що його зняли не “фотошпигуни».

Насправді, це ще один офіційний тизер Hyundai, а точніше європейського підрозділу автовиробника. У прес-релізі, що супроводжує фотографії та відео, Hyundai обіцяє, що Tucson четвертого покоління «буде виготовлятися в Європі для Європи».

Це технічно правильно, оскільки Tucson виробляється в Чеській Республіці і продається по всьому Старому Світу. Однак у південнокорейської компанії є додаткові виробничі майданчики, і позашляховик абсолютно точно буде доступний на ринку США.

У ролику видно, як новий Tucson перевіряє деякі можливості для буксирування і бездоріжжя. Також можна бачити прототипи, які буксирують причіп. Ймовірно, виробник випробовує функції Autohold Assistant і Downhill Brake Control.

На деяких кадрах сильно замаскований тестовий автомобіль долає брід, з чого випливає, що позашляховик наступного покоління – не просто паркетник для міських вулиць.


Не пропустіть