Volkswagen готує до появи ще один великий позашляховик (Відео)

Концерн Volkswagen готує до продажу новий трьохрядний позашляховик середнього розміру. Ним виявиться модель Atlas.

Оновлений до 2021 модельного року, німецький позашляховик приносить кілька скромних змін. У рух авто призводить 2,0-літровий чотирициліндровий двигун потужністю 235 к.с. і 349 Нм крутного моменту з повним приводом, пропонованим разом з 3,6-літровим VR6. Також відбулися технологічні зміни: введення нової інформаційно-розважальної системи MIB3 у всіх класах, за винятком базової S.

Доступний зі стандартними сімома сидіннями або з додатковими капітановими кріслами другого ряду, Atlas 2021 пропонується в рівнях обробки салону S, SE, SEL і SEL Premium, які можуть бути встановлені, в залежності від обраного варіанту. У списку можливостей вказуються: повний привід, опціонний пакет R-Line.

Початковий рівень може похвалитися світлодіодними фарами, App-Connect, системою контролю сліпих зон і Front Assist, а SE додає 8-дюймовий сенсорний дисплей і трьохзонний клімат-контроль. SEL оснащений цифровими циферблатами, панорамним люком на даху і системою допомоги при русі в пробках, а SEL Premium оснащений системою камери з оглядом на 360 градусів, системою допомоги при паркуванні і шкіряною оббивкою.


Не пропустіть