Suzuki вивела на ринок власну версію знаменитого RAV4 (Фото)

Європейські водії вже мають можливість купити новий кросовер Suzuki Across PHEV, оснащений гібридною силовою установкою. Автомобіль являє собою видозмінену варіацію популярного міського паркетника Toyota RAV4 PHEV.

Модель володіє гібридним агрегатом, для якого авто комплектується бензиновим 2,5-літровим двигуном, електричним мотором, а також літій-іонною акумуляторною батареєю на 18,1 кВт/год. Виробники оснастили машину повнопривідною системою E-Four. Так, лише на одній електриці цей паркетник може подолати відстань в 75 км.

Що стосується колірних рішення, всього на європейському ринку буде запропоновано 6 варіантів забарвлення кузова. Дана модель також оснащується переднім фарами на LED-матрицях, денними ходовими вогнями і легкосплавними дисками коліс, розмірністю яких становить 19 дюймів. Дизайнери виділили їх чорним глянцем.

У базовій комплектації Suzuki Across PHEV вже є такі опції, як: двохзонна кліматична установка, обігрів рульового колеса і всіх сидінь, мультимедійна система з сенсорним дисплеєм на 9 дюймів, двері багажника з електроприводом і інтер’єром зі шкіри. Не можна не відзначити безпеку гібридного кроса. Він може похвалитися наявністю системи стеження за перебуванням авто в займаній смузі руху, адаптивним круїз-контролем і опцією аварійного гальмування.

Що стосується вартості на новий транспортний засіб, у Великобританії вона починається від 45 600 фунтів стерлінгів.


Не пропустіть