У прoдaжy з’явився «прощальний» Chevrolet Corvette 1996 року (Фото)

Один з усього 810 спеціальних спортивних автомобілів Chevrolet Corvette Grand Sport 1996 виробничого року продається на сайті Bringatrailer. Відповідне оголошення з’явилося в четвер, 22 жовтня.

Машина викликає інтерес не тільки зовнішністю, але і досить невеликим пробігом – 1126 км. Ціна на спортивну машину досягла 27 500 доларів. На момент публікації матеріалу, проте до завершення торгів ще два дні.

Виставлене на продаж спортивне авто стало частиною «прощальної» партії спеціальних Corvette, яка була присвячена завершенню виробництва Corvette четвертої генерації. Всі подібні Corvette Grand Sport володіють синім відтінком кузова Admiral Blue з білою поздовжньою смугою і двома червоними смужками на лівому передньому крилі.

Машину в рух приводить 8-циліндровий 5,7-літровий агрегат LT4, разом з яким працює 6-швидкісна МКПП. Мотор видавав 330 к.с. і 461 Нм. У свою чергу, ходова частина Corvette Grand Sport відрізняється колісними дисками чорного відтінку на 17 дюймів з шинами Goodyear Eagle GS-C розмірністю 275/40 спереду і 315/35 ззаду, а ще дисковими гальмами з 4-поршневими супортами. Оснащення авто складається з знімних панелей даху, електричних регулювань крісел, кліматичної установки і круїз-контролю, а ще акустики Bose, що має касетний магнітофон і програвач компакт-дисків.


Не пропустіть