Mitsubishi L200 провалив знаменитий «лосиний тест» (Відео)

Японський пікап не впорався з випробуванням на швидкості 70 км/год.

Фахівці іспанського видання km77 перевірили маневреність пікапа Mitsubishi L200. В ході так званого «лосиного тесту» автомобіль не впорався з різким перестроюванням на швидкості 70 км/год.

Нагадаємо, що «Лосиний тест» є одним з найскладніших випробувань для автомобілів. В ході тестування водій перевіряє маневреність автомобіля. Машина повинна проїхати по певній траєкторії і зробити різкі маневри, при цьому не збивши встановлених конусів. Даний тест призначений для того, щоб продемонструвати маневреність машини при появі несподіваної перешкоди на дорозі.

Під час першої спроби водій зробив маневр на швидкості 79 км/год. Але на жаль, дана швидкість виявилася занадто високою для пікапа, який не вписався в поворот, і збив два конуса. Проте, журналісти відзначили непогану керованість Mitsubishi L200 навіть незважаючи на недостатню обертальність.

Потім водій виконав вправу на швидкостях 73 і 70 км/год. Під час маневрів автомобіль підкидало на поворотах, а його колеса відривалися над землею, в результаті чого L200 збив безліч конусів. Експерти вважають, що «підстрибування» коліс є звичайним ефектом на високих моделях, оскільки таким чином підвіска справляється з надмірним навантаженням.

Об’їхати конуси автомобіль зміг лише на швидкості 69 км/год. В ході даної спроби при перестроюванні пікап почав «стрибати», але при цьому його колеса не відірвалися від землі. Незважаючи на те, що пікап провалив «лосиний тест», експерти відзначають, що за кермом Mitsubishi L200 водій відчуває себе безпечно.


Не пропустіть