Бюджетні «Фольксвагени» користуються ажіотажним попитом (Фото)

Спеціально для китайського ринку була випущена лінійка бюджетних автомобілів компанії Volkswagen під брендом Jetta. Вони є більш здешевленими версіями бестселерів компанії і користуються відмінним попитом.

За інформацією з дослідження китайського автомобільного ринку фахівцями порталу «Нові автомобілі», з першого по дев’ятий місяць поточного 2020 року продажі автомашин бренду Jetta досягли рекордної точки в 119 000 одиниць автотранспорту. На даний момент в лінійці Jetta числяться три моделі: седан Jetta VA3 і два кросовера Jetta VS5 і VS7. Як повідомляє президент бренду Харальд Мюллер, компанія тепер подумує про освоєння авторинків інших країн, якщо брати до уваги такий великий попит в Китаї.

Першим на продаж надійшов кросовер Jetta VS5, який представляє собою бюджетну версію Volkswagen Tharu. Автотранспорт оснащений 1,4-літровим турбомотором потужністю 150 кінських сил і шестидіапазонним «автоматом» Aisin.

Седан Jetta VA3 є здешевлених варіантом Volkswagen Polo з 1,5-літровим «атмосферником» (EA211) потужністю в 112 кінських сил. Він поєднується як з механікою, так і автоматичною коробкою передач.

На початку поточного року лінійка бренду Jetta була поповнена семимісним кросовером Jetta VS7, який був побудований на базі Skoda Karoq. Автотранспорт оснащений так само як і попередня модель: 1,4-літровим двигуном потужністю в 150 к.с. працює в парі з шестідіапазонним «автоматом».


Не пропустіть