Bugatti показує «серце» нового гіперкара (Фото)

Завтра Bugatti зніме завісу з того, що виглядало як гіперкар для WEC. Завдяки новому фото-тизеру, чутки про те, що це буде гіперкар Ле-Мана, схоже, знову не підтвердилися.

Тиждень тому в соціальних мережах Bugatti з’явилося зображення задньої панелі невідомого Bugatti з хрестоподібним освітленням. Цей тиждень розпочався із загадкової підказки «0,67», яка, здається, вказує на співвідношення кінських сил на кілограм новачка, що в точності відповідає новим вимогам WEC до автомобілів LMH. Розглянутий досить низький і чітко побудований автомобіль також був помічений на автодромі Поль Рікар, і в цілому всі частини головоломки встали на свої місця. Принаймні, так здавалося.

Цей новий тизер змушує засумніватися в тому, що це автомобіль LMH. Тут, серед іншого, можна розглянути силову установку, рульове колесо і колеса гіперкара. І хоча рульове колесо видає гоночне призначення машини, за двома передніми сидіннями ми бачимо те, що не передбачає участі в WEC: потужний W16, який використовує Chiron. Почасти через свою вагу, гігантський блок є не цілком логічним вибором для автомобіля LMH, а в Chiron він занадто потужний для WEC. Зрештою, правила говорять, що гіперкари можуть видавати «всього» 670 к.с., що менше половини нормальної потужності W16.

На щастя, завтра ми все дізнаємося, але, швидше за все, перед нами дуже потужний гіперкар, який абсолютно не пов’язаний з участю в WEC. Якщо врахувати коефіцієнт 0,67 кг на кожну кінську силу, то є 1500 кінських сил в 1000-кілограмовому автомобілі, то SSC Tuatara вже може готуватися до нової спроби Bugatti повернути собі корону.


Не пропустіть