Jeep представив ретро-модель Gladiator Willys (Фото)

Американська компанія Jeep показала модель Gladiator Willys 2021. Вона відрізняється позашляховими параметрами і додатковими дисками на 32 дюйма.

Jeep Gladiator Willys 2021 примітний ексклюзивним зовнішнім виглядом з колісними дисками чорного кольору на 17 дюймів і глянсовою решіткою радіатора. Оснащується новий автомобіль також заднім диференціалом підвищеного тертя, рейками і амортизаторами Rubicon Rock. При розгляді транспортного засобу помітні емблеми повнопривідної системи в ретро-стилі на задніх дверях і наклейки на капот Willys. Всередині, в порівнянні з колишніми версіями, автомобіль мало чим змінився. На підлозі лежать зручні килимки, функціонують системи «Технологія» і «Комфорт». Інші особливості салону – мультимедійна система, клімат-контроль і технологія відкривання воріт гаража.

Під капотом Jeep Gladiator Willys 2021 знаходиться мотор Pentastar V6, ємністю 3,6 літра, потужністю 285 кінських сил. Працює даний агрегат спільно з шестиступінчастою “механікою”, але додавши 2000 американських доларів при придбанні, клієнт отримає модифікацію з восьмиступінчастою автоматичною системою.


Не пропустіть