Китайські бренди, які в 2021 році завоюють ринок Європи

Аналітики провідної маркетингової компанії JATO Dynamics назвали китайські бренди, які вже в 2021 році зможуть домогтися успіху на європейському авторинку.

На думку аналітиків, таких брендів буде п’ять-шість. Першим був названий британський бренд MG, яким вже 15 років володіє китайський концерн SAIC. Його крос, який дебютував в 2019 році, увійшов до списку кращих електрокарів в ряді країн ЄС.

У ТОП також увійшов BYD, що є найбільшим виробником електрокарів в Китаї і другим за величиною в світі після Tesla. Крім того, BYD є провідним постачальником акумуляторних батарей в світі.

Далі йде Zhejiang Geely Holding Group, яка володіє брендами Volvo і Lotus, що забезпечує йому стійку позицію в Європі. Нещодавно концерн оголосив про розробку нової електричної платформи з відкритим вихідним кодом – SEA, яка стане доступною і для інших автовиробників.

Дуже перспективним аналітики порахували бренд Nio, який вже вважається “китайським Tesla”. Відзначено також його революційна концепція “Акумулятор як послуга”, що пропонує електрокари без АКБ з можливістю брати їх напрокат.

Ще один китайський бренд Aiways може залучити європейців бюджетною ціною і високою якістю своїх електрокарів.


Не пропустіть