Mercedes-Benz V-Class отримав ексклюзивну пневматичну підвіску (Фото)

V-Class не відноситься до найшвидших або шикарних представників Mercedes-Benz. Але, тим не менш, цей сегмент має всі якості, властивими німецькому бренду і виправдовують його символіку. Не дивно, що на нього все частіше звертають свою увагу тюнери.

Цілком зрозуміло, що німецький автогігант вирішив поліпшити V-Class, щоб зробити його ще більш привабливим членом свого сімейства. В майбутньому модельному році на декількох ринках V-Class отримає в своє розпорядження нову пневмопідвіску. Так зване шасі Airmatic забезпечить постійний кліренс, незалежно від рівня навантаження, умов на дорозі. Досягається це за допомогою виборчого управління процесом демпфірування для кожного з коліс.

Як і деякі інші варіанти адаптивної підвіски, представлені сьогодні на ринку, власник V-Класу має можливість вибору з декількох режимів руху, які керують поведінкою підвіски. В Comfort, наприклад, фургон залишається на звичайній висоті до досягнення швидкості в 110 км/год, а коли вона перевищує даний поріг, підвіска в автоматичному режимі опускається на 10 мм. Програма Lift, в свою чергу, піднімає транспорт на 35 мм при швидкості пересування до 35 км/год.

Нова адаптивна підвіска стане також доступною для електричного фургона EQV, кемпера Marco Polo. Компактні Vito і eVito в пасажирському виконанні теж залишаться у виграші від нової технології. Mercedes запевняє, що пневмопідвіска забезпечить ідеальну якість пересування для представників даного сегмента і буде сприяти зменшенню витрати палива на підвищених швидкостях.

V-Class був оновлений в минулому році і отримав новий вигляд разом з кількома новими технологіями. Що найбільш важливо, тепер він має в своєму розпорядженні ефективний чотирициліндровий дизель OM 654 в парі з автоматичною коробкою передач 9G-TRONIC. Остання інформаційно-розважальна система MBUX також стала частиною оновлень.


Не пропустіть