Журналістам попався електричний Genesis G80 (Відео)

Автомобіль був сфотографований під час проходження дорожніх випробувань.

У 2015 році компанія Hyundai зробила бренд Genesis повністю самостійним. З того часу, марка становила гідну конкуренцію автомобілям таких брендів, як BMW, Mercedes-Benz і Lexus. У 2020 році компанія представила свій перший кросовер, а слідом за ним оновила лінійку седанів і показала другий позашляховик. А в жовтні компанія заявила, що збирається пропустити крок з гібридами та перейти відразу до виробництва електромобілів.

Тепер журналістам вдалося сфотографувати повністю електричний седан Genesis G80 під час проходження ним дорожніх тестів на трасі Нюрбургринг. Камуфляж приховує більшу частину машини, проте відсутність патрубків вихлопної системи і радіаторну решітку не помітити складно.

На жаль, ніякої офіційної інформації про новинку ще не надходило. Передбачається, що електричний Genesis G80 буде мати пару електромоторів від Hyundai Kona EV потужністю 201 к.с. кожен. Батарея у більш доступного кросовера дозволяє йому проїжджати до 420 кілометрів від одного заряду, хочеться сподіватися, що преміальний седан отримає більш ємкі акумулятори. Очікується, що прем’єра нового повністю електричного Genesis G80 відбудеться в 2021 році.


Не пропустіть