Показали надпотужний 6-метровий «гіперлімузін» в стилі Rolls-Royce (Фото)

Італійська фірма Aznom в четвер, 5 листопада, показала шикарний лімузин Palladium.

Новинку, оформлену в стилістиці Rolls-Royce Phantom, укомплектували 710-сильним мотором і агресивною зовнішністю. Даний автомобіль поєднує в собі розкіш Phantom і продуктивність Ram 1500. Від британської моделі нове авто обзавелося аналогічною радіаторною решіткою, вузькою передньою оптикою, а ще задніми дверима, що відкриваються проти ходу руху. Що стосується розмірів Palladium, то його довжина досягає 6890 мм, а ширина – два метри, в свою чергу, вага новинки дорівнює 2650 кг.

Для обробки інтер’єру лімузина використовували якісну 2-кольорову шкіру і натуральне дерево. У салоні також варто відзначити наявність сенсорного дисплея на 22 дюйма інформаційно-розважального комплексу, міні-бару в ніжках заднього 2-місного дивана, а ще регульованим атмосферним підсвічуванням. Поряд з цим класичний багажник замінили висувним відділенням.

Palladium оснащується 710-сильним (950 Нм) турбодвигуном V8 об’ємом 5,7 літра, разом з якими функціонують 8-ступінчаста АКПП і підключаєма повнопривідна система. Говорячи про динамічні показники лімузина, то він може прискорюватися до 100 км/год за 4,5 секунди і максимально розганятися до 210 км/год.

В цілому фірма Aznom збирається випустити 10 екземплярів Palladium, кожен з яких підготують за бажанням замовника. Скільки буде коштувати модель, в даний час невідомо.


Не пропустіть