Продемонстрували культову Honda Prelude SI 1991 року з мізерним пробігом (Фото)

Якщо у вас є Honda 1990-х або початку 2000-х з відносно невеликим пробігом, то зараз саме час продати її. Прикладом може послужити Prelude SI 1991 року, який виставили на продаж.

Хоча Prelude може і не отримати такої уваги, як інші Honda сьогоднішнього дня, він добре відомий серед шанувальників японського бренду. Prelude – модель 1991 року третього покоління, яку Honda виробляла з 1987 по 1991 рік. Вона оснащена висувними фарами. У той час вона була доступна з чотириколісним рульовим керуванням.

Автомобіль оснащений високоспритним 2,0-літровим чотирициліндровим атмосферним двигуном потужністю на 135 кінських сил. Звичайно, за сучасними мірками це небагато, але Prelude дуже легкий, і його приємно долати повороти.

Цей конкретний Honda Prelude Si виконаний в білому кольорі. Авто проїхало 20 961 км пробігу. Згідно з документами, він знаходився в гаражі з клімат-контролем. Продавець додає, що автомобіль ніколи не їздив під дощем, має всі опції електроживлення, в тому числі електричні склопідйомники, замки і дзеркала. Алюмінієві колеса покриті шинами, у яких залишилося 90 відсотків протектора.

Prelude продається на eBay з ціною 30 000 доларів.


Не пропустіть