Новий Mercedes-Benz C-Class повністю позбувся камуфляжу (Фото)

Стало відомо, що абсолютно новий Mercedes-Benz C-Class був помічений без камуфляжу в Іспанії під час транспортування. Швидше за все, дебют нового покоління – питання декількох місяців, а реалізація моделі в Європі буде вже в першому півріччі 2021-го.

Відзначимо, що дизайн Mercedes-Benz C-Class п’ятого покоління досить консервативний: пропорції кузова збережуться, але в деталях новинка буде не схожа на попередника. Наприклад, видно як змінилася лінія бічних виштамповок, зміниться точка кріплення задніх гальмівних супортів, а також спорідненість з E-Class і новим S-Class буде видно в ліхтарях з трикутною секцією на багажнику.

Також можна зробити висновок, що інтер’єр C-Class обзаведеться салоном схожим з S-Class W223. Відзначимо нове рульове колесо зі здвоєними бічними спицями, безальтернативна цифрова панель приладів, а також сенсорний блок управління кліматом, поєднаний з екраном інформаційно-розважального комплексу.

Відзначимо, що в новій генерації C-Class позбудеться 6- і 8-циліндрових двигуныв. Тепер лінійка буде складатися з електрифікованих 4-циліндрових моторів. На базових моделях з’являться 48-вольт стартер-генератори. І навіть Mercedes-AMG C 63, швидше за все, буде мати 2,0-літровий турбомотор M139, доповнений електричним.


Не пропустіть