Hyundai офіційно представила спортивну версію моделі Sonata (Фото)

Корейський автовиробник опублікував офіційний прайс-лист на «заряджену» версію седана Hyundai Sonata для американського ринку. Виявилося, що оспортивлена Sonata отримала начинку від показаного раніше автомобіля Kia K5 GT і пропонується тільки з чотирициліндровим турбомотором об’ємом 2,5 літра.

Нагадаємо, що від базової Sonata версія N Line відрізняється радіаторною решіткою, під якою знаходяться три вентиляційні отвори, великими бічними повітрозабірниками, 19-дюймовими дисками, бічними обвісами, невеликим дифузором, затемненим спойлером і «чотириствольною» випускною системою.

В обробці салону використані темний хром і червона прострочки. На спортивних сидіннях зображений логотип N. Аналогічний шильдик є і на кузові.

Під капотом же розташувався 2,5-літровий мотор, запозичений у седана Kia K5. Його віддача становить 294 к.с. потужності і 422 Нм крутного моменту. В пару до двигуна підібраний 8-ступінчастий преселективний «робот». У його конструкції тепер з’явилася система примусового впуску, нові компоненти двигуна і поліпшена система охолодження/регулювання температури.


Не пропустіть