Mercedes вивів на фінальні тести найбільш розкішну версію S-Class (Фото)

Новий седан Mercedes-Maybach S-Class вперше покажуть публіці на автосалоні в китайському Гуанчжоу 20 листопада.

Компанія Mercedes-Benz приступила до фінальних тестів найрозкішнішої модифікації седана S-Class, яка вийде під брендом Maybach. Шпигунські фотографії, на яких автомобіль представлений з мінімальним камуфляжем, опублікувало видання Carscoops. За його даними, прем’єра новинки відбудеться до кінця листопада нинішнього року. Швидше за все, вперше автомобіль покажуть публіці на виставці в китайському Гуанчжоу 20 листопада.

За габаритними розмірами новинка перевершує звичайний S-Class. Крім цього автомобіль отримає нову решітку радіатора з вертикальними планками, значки Maybach на задніх стійках, хромований декор, а також іншу вихлопну систему в стилі GLS.

Фотографій салону поки опубліковані не були. Як припускає Carscoops, автомобіль укомплектують розкішними сидіннями з функцією масажу, планшетами для задніх пасажирів і численними функціями комфорту.

Всі технічні характеристики Mercedes-Maybach S-Class поки тримаються в секреті. За неофіційними даними, в гамму моторів новинки увійде 6,0-літровий бензиновий двигун V12. Потужність агрегату складе 630 кінських сил. Також не виключається появи 4,0-літрового агрегату V8 з віддачею 503 кінські сили.

Новий S-Class представили 2 вересня. Машина дебютувала в короткому і подовженому виконаннях і стала першим серійним автомобілем, оснащеним фронтальними подушками безпеки для задніх пасажирів.


Не пропустіть