Toyota відкликає по всьому світу більше 5 мільйонів автомобілів

Автовиробник Toyota відкликає автомобілі по всьому світу. В цілому процедура відкликання поширилася на 5.84 мільйона автомобілів.

Зовсім недавно представники Toyota доповнили перелік відкличної кампанії. Відомо, що на даний момент по всьому світу виробник відкликає 5.84 мільйона автомобілів. В якості причини відкликання вказується можлива несправність паливного насоса.

В ході діагностики фахівці виявили, що цей елемент в будь-який момент може припинити роботу. В результаті, це призведе до зупинки транспортного засобу. Така проблема підвищує ризик виникнення дорожньо-транспортної пригоди.

3.34 мільйона автомобілів із загальної кількості відгукуються на території США. Відгук запустили 13 січня цього року. Тоді компанія говорила про 695 541 автомобіль. У березні до переліку додали ще 1.1 мільйона автомобілів, після цього – 1.52 мільйона автомобілів.

У компанії повідомляють, що несправність паливних насосів виникає з вини виробника. У момент створення їх занадто довго просушивали розчинником. В результаті, поверхні матеріалу може швидко покриватися тріщинами.


Не пропустіть