Tesla заборонила дилерам продавати Model 3 за найнижчою ціною

Дилери отримали лист від Tesla з забороною реалізовувати електрокар Model 3 Standart Range Plus 2021 зі знижкою в 3000 доларів. Ще недавно цю машину можна було купити в салоні в оффлайн-режимі, то тепер у споживачів такого шансу більше немає.

Електромобіль Tesla Model 3 був модернізований розробниками, отримавши чорну окантовку вікон і висувні дверні ручки того ж кольору. У списку оснащення нині є роз’єми USB-C і електропривод кришки багажного відділення. Машина в базовому виконанні коштує 37 990 доларів на ринку США, але клієнти могли купити автомобіль без деяких функцій за ціною всього лише 35 тисяч доларів.

В даний час даний екземпляр вже не реалізується дилерами. За неофіційними відомостями, зараз найбільш доступна модель продається за 38 000 доларів, але дилери також постачають варіації Long Range і Perfomance за 46,9 і 54,9 тисячі доларів.

Нещодавно на території Каліфорнії з’явилася найбільша зарядна станція Tesla Supercharger з 56 пристроями. Перевага цього комплексу в наявності невеликого магазину і кафе, де постояльці мають можливість відпочити від поїздки і почекати, поки закінчиться процес зарядки.


Не пропустіть