Jeep випустив позашляховик Wrangler Rubicon з потужним двигуном (Фото)

Компанія Jeep довела до серії концепт Wrangler Rubicon 392. У товарному варіанті він став ще потужнішим, під капотом оселився бензиновий атмосферник V8 6.4 Hemi з новою системою впуску, віддача – 477 к.с. і 637 Н•м, порівняно з 456 к.с. і 610 Н•м на прототипі. У компанію йому відрядили восьмідіапазонний «автомат», яким можна переключати передачі за допомогою підрульових пелюстоків. Такий тандем розганяє Rubicon 392 з місця до 96 км/год за 4,5 с, 402 метра підкоряються йому всього за 13 с.

Незважаючи на таку динаміку Rubicon 392 залишився повноцінним всюдиходом, більш того, в порівнянні з базовими Ренглер, вся рамна конструкція у «рубика» посилена, мости Dana 44 теж, дорожній просвіт виріс на 50 мм, механічні блокування диференціалів працюють в штатному режимі, а під 17-дюймовими колеса відтепер ховаються чіпкіші гальмівні механізми.

Виділяють Rubicon 392 оригінальний капот з ковпаком приховує три секції повітрязабірників, шильдики і наклейки з назвою виконання, і особливий декор в салоні. Продажі таких модифікацій почнуться на початку наступного року.


Не пропустіть