Новий Ford F-150 збереже знаменитий двигун V8 через масовий попит (Фото)

Покупці пікапів не втомлюються від майже десятирічного існування мотора Coyote V8.

Coyote V8 наближається до свого 10-річного ювілею. Модульний двигун Ford, представлений в 2011 модельному році, вважається ветераном і використовується як для Ford Mustang GT, так і в останніх версіях F-150. І так, це включає в себе 14-е покоління найбільш продаваного в Америці пікапа, який, не дивлячись на наявність в модельному ряду потужних, але економічних двигунів EcoBoost з турбонаддувом, а також гібридного варіанту, зберіг безнаддувний 5,0-літровий двигун Coyote V8.

Це пояснюється тим, що клієнти як і раніше їх купують, про що повідомив головний інженер Ford F-150 Крейга Шматца в інтерв’ю Muscle Cars & Trucks. Шматц додав, що двигуни EcoBoost дуже добре зарекомендували себе для Ford з точки зору продажів, складаючи 60% модельного ряду F-150. Двигун EcoBoost вважається найкращим варіантом для F-150, обіцяючи кращу економію палива і більш високу вихідну потужність, ніж його безнаддувний аналог.

Популярність V8 може бути обумовлена ​​умовностями, коли люди обирають менш складний агрегат без турбонаддува, тому що його легше обслуговувати і ремонтувати в довгостроковій перспективі. Або через кращий звук мотора, який ви можете отримати від V8, на відміну від V6. Як би там не було, Ford має твердий намір зберегти V8 для F-150 2021 року, незважаючи на неминучу появу гібридного PowerBoost V6 і електричного F-150.


Не пропустіть