Hyundai назвала комплектації нового 7-місного кросовера Santa Fe (Фото)

Новинка отримала нову головну оптику з звуженою верхньою частиною і розширеним нижнім блоком, під його капотом встановлений 3,5-літровий “атмосферник” на 272 к.с. або 2,2-літровий 201-сильний турбодизель, які поєднуються з 8-ступінчастою АКПП. Список обладнань вийшов дуже гідним.

На ринок Santa Fe виводиться поетапно і буде пропонуватися в чотирьох комплектаціях. Базова отримала 17-дюймові колісні диски, 4,2-дюймову приладову панель, мультимедіа з 8-дюймовим сенсорним екраном, камери заднього виду і дзеркала з електропідігрівом.

Наступну комплектацію відрізняють 18-дюймові диски, крісла з шкіряною обробкою, кнопка запуску двигуна, передні парктроніки і двозонний клімат-контроль. Дорожча версія має електропривід дверей багажника, водійське крісло з електрорегулюванням, преміальну акустику і мультимедіа з 10,25-дюймовим сенсорним екраном.

Максимальне виконання може похвалитися камерами кругового огляду, сидіннями з підігрівом, вентиляцією і пам’яттю положень, а також 12,3-дюймовою цифровою “приборкою”.


Не пропустіть