Nissan X-Trail застряг на пішохідному мосту, і ніхто не знає чому (Фото)

Кросовер, що перегородив міст через річку, виявили неподалік від Денвера. Як він туди потрапив, з’ясувати не вдалося, повідомляє канал Denver 7.

Міст через річку Саут-Платт виявився заблокований кросовером Nissan Rogue попереднього покоління (ця модель відома як X-Trail). Судячи з фото, водій збирався перетнути річку, але не врахував крутизни поворотів і вузькості самого моста, тому застряг на одному з віражів.

Виявив автомобіль місцевий житель Ден Катандзаро заявив виданню The Drive, що цей міст постійно використовується пішоходами і велосипедистами для того, щоб потрапляти з одного берега річки на інший. Йому, щоб не запізнитися на роботу, довелося разом з велосипедом перелазити через кросовер. Місцеве велосипедне співтовариство було змушене сповіщати громадськість про необхідність пошуку шляхів об’їзду.

Катандзаро припустив, що машину викрали і, можливо, таким ризикованим шляхом намагалися сховатися від господарів. Однак пізніше місцева поліція заявила, що саме цей Nissan Rogue в угоні не числиться.

Автомобіль довелося евакуювати: правоохоронні органи вже сповістили пресу, що міст вільний. Як саме вдалося витягти кросовер з пастки, не повідомляється. Як він туди потрапив, теж до тепер невідомо: водія поки не знайшли.

Джерело avtodream.org

Не пропустіть