Як виглядає нова бетонна траса на Миколаївщині (Відео)

З’явилося відео нової бетонної траси на Миколаївщині, яку нещодавно відремонтували. Це відео надав автор Павло Авдокушин, він поділився в групі Миколаївські вісті.

«Отже, проїзд по бетонці від Возсіятське (сторона Кропивницького) до Миколаєва відкрито. Давайте подивимося, що саме відкрили, в якому воно стані, що встигли зробити дорожники за півтора місяці з нашого минулого огляду і що ще залишилося зробити: https://www.youtube.com/watch?v=RILSBu5e0pw

Насправді, навіть такий будівельний оптиміст, як я, і то не вірив, що цей фантастичний обсяг роботи можна осилити до Нового Року. І коли побував на цій дорозі вперше навесні, і навіть коли відвідував її в кінці поточного літа. І лише побачене мною в вересні зовсім трохи подарувало надію на швидке відкриття. Як бачимо, проїзд відкритий навіть не в кінці грудня, а більш ніж на місяць раніше. І, треба зазначити, що дорога вийшла відмінна. Миколаїв виявився зовсім близько до Кропивницького!

Однак, роботи на дорозі не завершені і їх ще досить. На більшій її частині необхідно доробляти супутню дорожню інфраструктуру, примикання другорядних доріг та ін. Місцями є відверто небезпечні ділянки без узбіч, де бетонний край обривається 26-сантиметровим щаблем. Але все це стрімко усувається і з кожним днем ​​подібного стає все менше.

Загалом, до вашої уваги, як завжди – повний огляд ділянки Кропивницький-Миколаїв, трохи секретних схем від САД в Миколаївській області та усна моя розповідь про стан частини дороги від Н-01 до Кропивницького (виявляється така теж є!»

Джерело izvestia.nikolaev.ua

Не пропустіть