Великі «ніздрі» BMW стануть доступні для старих моделей (Фото)

Румунська фірма KITT Tuning створила передній обвіс для застарілих модифікацій BMW в стилі нових. Іншими словами, її фахівці впровадять в машини гіпертрофовану радіаторну решітку.

Розмірковуючи більш простими словами, румунські експерти випустять автомобілі з великими «ніздрями» в стилі нових моделей баварського гіганта BMW, які вже встигли отримати неоднозначні відгуки у автолюбителів. У соціальних мережах розробники пообіцяли представити свої проекти зовсім скоро, не вказавши точної дати. Далеко не всі користувачі оцінили роботу KITT Tuning, цікавлячись у фірми, навіщо вона пішла на такі заходи. Відомо, що нині готові прототипи для машин 3 і 4 Series в кузові F30.

До цього один з користувачів в Мережі попросив німців припинити збирати автомобілі з гіпертрофованою решіткою, на що отримав відповідь від компанії. Коментатора назвали «бумером» і поцікавилися, чому той противиться змінам. Пізніше компанія відзначила, що не звертає увагу на вік людей, але шкодує, що їм не сподобався новий дизайн.


Не пропустіть