Стилізований під «американців» Toyota RAV4 вийшов на ринок (Фото)

Невелика японська автомобілебудівна компанія Mitsuoka продемонструвала прототип свого кросовера Buddy, в той же час оголосивши про старт його продажів.

Кросовер Buddy був анонсований ще в жовтні, але тоді були опубліковані тільки рендерні зображення автомобіля. На відміну від класичного Toyota RAV4 новий кросовер має в собі унікальне оперення і вдосконалену кузовную форму. Автомобіль має стилізовані під ретро передні крила, бампер і капот. Кількість хрому, лінії і форми нагадують позашляховик Chevrolet K5 Blazer 70-80х років випуску. Замість блок-фар від Toyota RAV4 є тепер універсальні аналоги. Стиль в задній частині нового автомобіля був змінений завдяки іншому бамперу з хромованою накладкою.

Кросовер Buddy приводиться в дію за допомогою бензинового двигуна ємністю 2 літри і варіаторної коробки передач. Варіант «послідовний гібрид»: бензиновий двигун ємністю 2,5 літра і електромеханічна коробка передач. Привід доступний повний і передній.

Вартість нового кросовера на японському авторинку починається від 4,697 мільйона ієн, що за поточним курсом становить 1,28 мільйона гривень. Замовлення приймаються з сьогоднішнього дня, 26 листопада, а перші поставки почнуться в червні 2021 року. Автомобіль буде вироблятися в обмеженому тиражі: в наступному році буде зібрано 50 примірників, а у 2022 – 150.


Не пропустіть