Італійський Ferrari тестує свій майбутній гіперкар (Фото)

Компанія Ferrari проводить випробування майбутнього гіперкара.

Фотошпигуни змогли відобразити новинку, коли та проходила випробування на ранніх стадіях. Відомо, що презентація моделі очікується не раніше 2023 року. На той момент, коли Ferrari представила свою дорожню карту на 2018-2022 роки, модель Purosangue привернув найбільшу увагу з боку преси і шанувальників італійської компанії.

Представники компанії неодноразово говорили про суттєве розширення свого модельного ряду, а також про нещодавно презентовану силову установку V6. Що стосується двигунів, то один зі слайдів, які були показані автовиробником трохи більше трьох років тому, був присвячений 12-циліндровому агрегату. Відзначимо, що автовиробник прямо не говорив про заміну для гібридного суперкара LaFerrari, але обіцяв «безперервний розвиток» сімейства агрегатів V12.

Найближчим часом ми зможемо побачити деякі з оновлень 812 GTO, проте справжнім стрибком вперед буде новий гіперкар. Тестовий мул на основі LaFerrari Aperta був відображений фотошпигунами під час випробувань на трасі Фьорано, яка належить компанії Ferrari.


Не пропустіть