Флагманський седан KIA змінить назву і стане дорожче

На початку наступного року KIA почне впроваджувати план розвитку своєї марки, який отримав назву Plan Shift. Представники південнокорейського автовиробника стверджують, що бренд стане більш динамічним і стильним.

Зміни торкнуться і логотипу марки, який вперше з’явиться на флагманському седані К7, відомому на деяких ринках як Cadenza. Але зміни чекають не тільки логотип: KIA К7 кардинально зміниться, змінить назву і стане дорожче. За інформацією The Korean Car Blog, замість К7 автомобіль буде називатися К8, а від імені Cadenza марка і зовсім хоче відмовитися. Зміни пов’язані з тим, що KIA більше не планує використовувати окремі назви для різних ринків.

Крім того, оновлений флагманський седан збільшиться в розмірах, буде мати підвищену конкурентоспроможність, стане більш зручним і безпечним в порівнянні з існуючим K7. Також у K8 збільшиться решітка радіатора, а денні ходові вогні змінять форму. Прем’єра К8 запланована на березень, тоді ж почнеться і масове виробництво. А в продаж його запустять через кілька місяців.


Не пропустіть