Загадковий прототип BMW X5 виїхав на тести (Фото)

BMW могла почати підготовку до планового рестайлінгу кросовера X5 – такий висновок робить видання Motorauthority, яке опублікувало фотографії закамуфльованого прототипу. За іншою версією, на тестовому кросовері випробовується нова гібридна силова установка.

Фотографії були зроблені в Баварії, неподалік від одного з інженерних центрів BMW. Грунтуючись на деяких деталях зовнішності прототипу, видання робить висновок, що зміни в екстер’єрі оновленого X5 будуть незначними. Зведуться вони до нового наповнення оптики і зміненої форми бамперів.

Видання Motor1 звертає увагу на схожість бамперів тестової машини з аналогічними елементами цілком серійного X5 M50i. Крім того, на бортах кросовера можна розгледіти наклейки з написом Hybrid Test Vehicle («Гібридна тестова машина»), а в салоні в районі передньої панелі – якесь вимірювальне обладнання. За версією видання, цей BMW X5 служить для обкатки нових технологій в області електрифікації.

Примітно, що, судячи за деякими фото, співробітники, які супроводжували автомобіль були явно незадоволені зйомкою і намагалися їй перешкодити.

Передбачається, що, якщо в BMW дійсно почали готувати кросовер до рестайлінгу, на ринок він вийде в 2022 році разом з паралельно оновленим крос-купе X6. Приблизно в цей же час у продажу повинен з’явитися і який можна порівняти за габаритами електрокроссовер iX , що автоматично позбавляє BMW X5 шансу перетворитися на повноцінний електромобіль.


Не пропустіть