Перший електрокроссовер Mazda перевірили «лосиним тестом» (Відео)

Іспанське видання «km77» на своєму ютуб-каналі розмістило відео, на якому електричний кросовер Mazda MX-30 перевірили на так званий «Лосиний тест».

Перша спроба пройти «Лосиний тест» проводилася випробувачем електрокроссовера Mazda MX-30 на швидкості 75 км/год. На даній швидкості автомобіль зміг пройти безпомилково майже всі повороти, торкнувшись лише одного конуса. При цьому знизивши швидкість до 74 км/год, вдалося здати «Лосиний тест» на оцінку «відмінно».

При цьому підвищення швидкості (більше 75 км/год) викликало у Mazda MX-30 постійні помилки при здійсненні маневрів. Як відзначають випробувачі, агресивніше рулювання електричного кросовера на більш високій швидкості призводило до збільшення ефекту недостатньої поворотності, а електронні системи починали активніше втручатися в процес управління ТЗ.

У підсумку, експерти за підсумками «лосиного тесту» назвали реакції Mazda MX-30 «задовільними» і «не доставляють неприємностей». Нагадаємо, що в оснащенні електрокара знаходиться двигун, який видає 143 к.с. Запас ходу автомобіля складає 200 кілометрів.


Не пропустіть