Новий Honda CR-V залишився без бензинових двигунів (Фото)

Головним ринком в Європі для японського кросовера Honda CR-V є британський. У грудні у Великобританії з’явиться трохи оновлена ​​модель 2021 року і представлена ​​вона буде виключно у вигляді гібрида, а ось бензинова варіація стане недоступною для покупки.

На сьогоднішній день на британському ринку ще можна купити Honda CR-V поточного модельного року з 1,5-літровим бензиновим турбомотором під капотом. Вартість цієї версії варіюється в районі 27,2 тисяч фунтів стерлінгів. З виходом на ринок оновленого кросовера ця варіація зникне, а в гібридному виконанні авто можна буде купити за 30,18-30,5 тис. фунтів стерлінгів.

Що стосується оновлень для Honda CR-V 2021 модельного року, то у версії для британського ринку вони не будуть глобальною. Так, гібридна силова установка залишиться тією ж, що і раніше – 2-літровий бензиновий агрегат, який генерує 145 «коней» при 175 Нм крутного моменту, і електричний мотор з постійним магнітом (184 к.с., 315 Нм). Сумарна віддача потужності у гібрида 215 к.с. На розгін до першої «сотні» Honda CR-V з системою переднього приводу потрібно 8,8 сек., з повним – 9,2 сек, а максимально крос здатний розвивати швидкість 180 км/год.

В екстер’єрі оновленої новинки особливих змін не відбудеться, за винятком іншого шильдика і коліс розміром 18 дюймів. У салоні з’явиться місце для бездротової зарядки гаджетів, а підвіска у авто перенастроєна для кращої керованості.


Не пропустіть