Найдешевший Mitsubishi проїхав майже 700 000 км без ремонту (Фото)

Подружня пара з Міннесоти (США) змогла подолати більше 643,7 тисячі кілометрів на автомобілі Mitsubishi Mirage 2014. Даний автомобіль вважається одним із найбільш бюджетних в країні в даний момент.

Зараз в США одним з найбільш бюджетних засобів переміщення є застарілий Mitsubishi Mirage. Автомобіль, що став відомим не можна назвати новим, так як його купила родина Хуот в Міннесоті ще шість років тому. За весь цей час японська модифікація подолала 666,2 тисячі кілометрів, що таки досить чимало, враховуючи «малолітражнійсть» цієї машини.

Модифікація Mitsubishi Mirage 2014 оснащена 1,2-літровим агрегатом, потужністю 74 к.с. і свого часу вимагала обслуговування тільки в базовій комплектації. В ході використання в автомобілі поміняли стартер і підшипники на графі 241,401 км, що не позначилося негативно на подальшому застосуванні машини. Вже потім, коли місцевий дилер дізнався, що даний Mirage проїхав майже 644 000 км, він викупив цей автомобіль для рекламної кампанії, дозволивши купити родині Хоут ту ж модель, але вже 2020 модельного року, за дуже хорошу знижку.


Не пропустіть