Львівські рятувальники отримали цікавий пожежний автомобіль (Фото)

Новий пожежний автомобіль першої допомоги АПП-2, переданий львівським рятувальникам, побудований на шасі Peugeot Boxer відомою українською компанією Tital. Автомобіль вартістю 3 млн грн було придбано завдяки проекту SECINCARP, що реалізується Асоціацією органів місцевого самоврядування «Єврорегіон Карпати – Україна» в рамках Програми транскордонного співробітництва «Польща-Білорусь-Україна 2014-2020».

Під час передачі нової машини виконавчий директор Асоціації Галина Литвин разом з координаторами проекту оглянули придбаний пожежний автомобіль і ознайомилися з її компллектацією.

АПП-2 від компанії Tital оснащена цистерною для води на 500 л і ємністю для піноутворювача на 20 л. У комплектацію входить енергетичний модуль з автономним двигуном, комбінований ручний ствол для розпилення води, комплект додаткового освітлення.

На машині є різне аварійно-рятувальне обладнання: зокрема, гідравлічний інструмент, бензоріз, бензопила, медичний набір з необхідними лікарськими засобами. Автомобіль побудований на шасі Peugeot Boxer з дворядною кабіною і укомплектований дволітровим турбодизелем двигуном потужністю 160 к.с., який забезпечує середню витрату палива всього 6,6 л на 100 км.


Не пропустіть