З’явилися перші фото оновленого пікапа SsangYong

Корейська вантажівка отримає більш сучасний дизайн, а також нове технічне оснащення.

У 2018 році компанія SsangYong представила пікап Rexton Sports, який був створений на базі однойменного позашляховика. На місцевому ринку пікап користується високою популярністю, розташовуючись на першій сходинці за кількістю продажів бренду. При цьому в порівнянні з минулим роком продажі пікапів впали. В результаті компанія вирішила оновити пікап, дебют якого відбудеться вже найближчим часом.

Напередодні фотографії замаскованого прототипу з’явилися в Мережі. На думку фахівців, в об’єктиви фотошпигунів потрапив короткий Rexton Sports. Судячи по знімках, новий пікап отримає модернізовану решітку радіатора, яка відрізняється від тієї, що встановили на оновлений позашляховик. Габаритні розміри практично не змінилися.

У салоні новинка, швидше за все, буде повністю повторювати позашляховик Rexton, зокрема отримає вдосконалену мультимедійну систему та цифрову панель приладів. У список оснащення повинен увійти адаптивний круїз-контроль.

У рух новинка, ймовірно, буде приводитися більш потужним 2,2-літровим турбодизелем з віддачею в 202 к.с., пару якому може скласти 8-швидкісний «автомат». У «базі» пікап матиме пружинну підвіску ззаду. Привід доступний на вибір – повний або задній.

Очікується, що новинка дебютує на початку 2021 року. Пізніше модернізацію переживе і експортна модель, яка носить назву Musso.


Не пропустіть