Hyundai представила трьохрядний кросовер Hyundai Tucson 2022 року (Фото)

Корейська компанія показала трьохрядний Hyundai Tucson.

Автовиробник Hyundai презентував новий позашляховик Tucson 2022 року. Відомо, що дана новинка випускається з трьома рядами сидінь. Відзначимо, що в Сполучених Штатах новинка з’явиться у продажу вже навесні наступного року. Йдеться про модифікаціях на бензиновому і гібридному агрегаті.

Підключаємі версії будуть доступні на ринку для покупців вже наступного літа. Так, новинку відрізняє довга колісна база. Крім того, вона стала довшою, вищою і ширшою, через що кросовер став набагато більшим, ніж минулі авто.

В салоні машини покупці знайдуть сенсорний 10,25-дюймовий дисплей. Крім цього, з змін також можна виділити систему вентиляції, яка не пряма, а розсіює. Дана особливість в рази скорочує неприємний повітряний потік. Крісла другого ряду можуть складатися для того, щоб забезпечити легке зміна конфігурації з пасажирської в вантажну.

Відомо, що новинка буде пропонуватися з двома варіантами агрегату. Так, перший буде на 1,6 літра потужністю 226 «конячок». Крім того, передбачена гібридна трансмісія з 6-ступінчастим “автоматом”. Другий мотор буде на 2,5 літра з віддачею 187 к.с., який поєднується з 8-ступінчастим “автоматом”.


Не пропустіть