Найдешевший кросовер Skoda: нові подробиці (Фото)

Дебют автомобіля запланований на 2021 рік

У наступному році компанія Skoda представить серійну версію концепт-кара Vision IN. З назвою товарного «паркетника» чехи ще не визначилися, але вже відомо, що він стане найдоступнішим SUV в лінійці автовиробника.

Напередодні в Мережі з’явилися нові подробиці щодо цієї моделі. Автомобіль спроектують на платформі MQB-A0-IN, що представляє собою здешевлений варіант глобальної бази MQB.

Судячи з раніше опублікованих шпигунських фото, серійна версія цього кроссовера візуально виявиться схожою з прототипом.

Для концепту були заявлені 1,5-літровий бензиновий турбомотор TSI на 150 кінських сил і 7-діапазонний «робот» DSG. З чуток, цю зв’язку перенесуть на товарний крос. Крім нього журналісти пророкують найбільш доступному SUV «Шкоди» 1-літрову «турботрійку» TSI c МКП. Привід практично напевно буде тільки переднім.

У продаж в Індії новинка від Skoda вийде в першій половині 2021 року. Конкурувати кросоверу належить з Hyundai Creta і Kia Seltos. За Hyundai просять мінімум від 981 тисяч 890 рупій, а за «паркетник» Kia – від 989 тисяч рупій.


Не пропустіть