Ferrari 458 Speciale став куленепробивним, але не втратив у швидкості (Фото)

Співробітники ательє AddArmor з США представили досить незвичайний броньований автомобіль. Компанія переробила стильний Ferrari 458 Speciale.

Машина захищається по B4-класу і здатна витримати обстріл з пістолетів калібру 9 мм. Це може врятувати життя власнику і пасажирам транспортного засобу, якщо ті зіткнулися з вуличними хуліганами. Автомобіль оснащений багатошаровими склами з полікарбонату, акрилу і свинцевих фрагментів. Двері Ferrari 458 Speciale мають балістичні синтетичні панелі, які в десятки разів міцніше сталевої броні.

У рух суперкар наводиться завдяки 605-сильному V8-мотору ємністю 4,5 літра. Перші 100 км/год автомобіль набирає всього лише за три секунди, його максимальна швидкість становить 325 км/год. Для AddArmor доопрацювання цієї моделі Ferrari є не стільки рекламою своїх можливостей, але і бажанням показати основну ідею: броня на подібних транспортних засобах може залишатися досить легкою, а важливим фактором захисту стане саме швидкість, чого багато хто не явно очікували.

Оригінальна версія Ferrari 450 Speciale була продемонстрована на форумі у Франкфурті сім років тому, а ще через рік компанія показала комплектацію з верхом. Технічна складова не змінилася, став трохи іншим тільки дизайн. Шанувальники продукції італійського бренду оцінили в новинці заходять за крила шикарні блоки фар з міні-лінзами і розсипом світлодіодів. Вдалою виявилася і задня частина з великим дифузором, патрубками вихлопної системи і округленими стоп-сигналами.


Не пропустіть