Поліцейським підготували 621-сильну версію BMW 8-Series (Фото)

Ательє AC Schnitzer підготувало для німецької поліції BMW M850i ​​xDrive. Новинка стане частиною німецької кампанії під назвою «TUNE IT! SAFE!», Яка стартувала ще в 2005 році. Відзначимо, що це вже шостий автомобіль від AC Schnitzer, який вони пожертвували проекту.

В рамках кампанії німецька поліція і AC Schnitzer хочуть спонукати водіїв налаштовувати свої машини, залишаючись при цьому безпечними і дотримуючись правил дорожнього руху.

Звичайно, це не звичайна BMW 8-Series. Schnitzer настроїв 4,4-літровий V8 з турбонаддувом до 621 кінських сил і 620 фунт-фут обертального моменту в порівнянні з 523 кінськими силами і 553 фунт-футами в стандарті.

Тюнер також занизив автомобіль, додав колеса трохи більшого розміру і трохи пограв з аеродинамікою, встановивши ряд елементів, зокрема спойлер спереду і величезний дифузор ззаду. Автомобіль отримав спеціальне забарвлення з написом «POLIZEI» з боків, світловою смугою вгорі і поліцейським радіо всередині.

На жаль, найближчим часом ця 8-а серія не буде переслідувати злочинців на автобані. Це просто шоу-кар, і, швидше за все, він буде представлений тільки для спеціальних виступів на шоу та інших заходах «TUNE IT! SAFE!».


Не пропустіть