Підготували найкрутіший BMW X5 M в історії (Фото)

Тюнінгова майстерня Manhart відома на автомобільному ринку своєю роботою над позашляховиками. До недавнього часу найвідомішим був проект BMW X3 M. Є ще в портфелі Audi RS Q8. Але, схоже, на якийсь час фаворитом стане Manhart MHX5 800.

Чорний брутальний позашляховик з повним приводом отримав ковані диски на 22 дюйма, «взуті» в гуму формату 295/30. Фахівці попрацювали і над підвіскою, знизивши її на 3 сантиметри в порівнянні з початковим варіантом.

Однак найбільше коректив дісталося на долю двигуна. Заводський бітурбованний агрегат V8 на 4,4 літра отримав збільшений інтеркулер і нові настройки програмного забезпечення. Майстри Manhart поміняли вихлопну систему, встановивши задній глушник з нержавіючої сталі з можливістю управління клапаном. Чотири вихлопних патрубка з діаметром 100 мм мають покриття з вуглецю або кераміки. До речі, є можливість відмовитися від каталізатора або фільтр сажі.

В результаті мотор форсували до 823 кінських сил і 1080 Нм крутного моменту. Підтримку йому складає «автомат» на 8 ступенів з новою програмною начинкою.

Початковий варіант BMW X5 M здатний розігнатися до першої «сотні» за 3,8 секунди. Очевидно, що у MHX5 800 на це піде менше часу.


Не пропустіть