Toyota представила електричний фургон Proace з запасом ходу 330 км (Фото)

Toyota Motor представила Proace electric – свій перший фургон з електродвигуном. Доступний в двох комплектаціях: Dynamic і Business, Proace Electric призначений для компаній і автопарків, пересування по місту. Toyota Proace Electric доступний в різних форматах, включаючи три варіанти довжини (компактний, середній або довгий). Також доступні версія з глибокою кабіною з другим рядом сидінь, версія шасі з кабіною, а також версія, призначена для пасажирських перевезень.

Proace electric поставляється з двома типами потужних батарей, які забезпечують запас ходу до 330 км (в змішаному циклі WLTP). Використовуючи громадську зарядну станцію на 100 кВтг, акумулятор на 50 кВтг можна зарядити до 80% приблизно за 30 хвилин, а акумулятор на 75 кВтг за 45 хвилин. Автомобіль в стандартній комплектації оснащений трифазним зарядним пристроєм потужністю 11 кВт для задоволення всіх потреб в підзарядці.

Конструкція фургону забезпечує об’єм вантажу і корисне навантаження в 1 тонну. Акумулятор автомобіля розташований під підлогою вантажного відділення. Електродвигун розвиває потужність 136 к.с. і крутний момент 260 Нм. Максимальна швидкість обмежена електронікою на позначці 130 км/год. Заявлений запас ходу на одній зарядці становить 330 км.


Не пропустіть