Skoda представила потужну версію хетчбека Scala (Фото)

Чеський автовиробник представив обмежений випуск хетчбека Edition S. Його виробництво буде обмежено 500 примірниками, а попередні замовлення вже почалися. Хетчбек Scala Edition S був розроблений у співпраці з тюнінговим ательє ABT. Автомобіль, не є повноцінною похідною RS, хоча і потужніший стандартної версії місткого компактного хетчбека.

Scala Edition S заснований на версії Monte Carlo і крім збільшеної потужності, хетчбек також отримав більш жорстку підвіску. Дорожній просвіт автомобіля зменшився на 15 міліметрів. Автомобіль оснащений виготовленими на замовлення 18-дюймовими колесами ABT і обвісом. У салоні є інформаційно-розважальна консоль з сенсорним екраном з підтримкою онлайн-сервісів SKODA Connect, чорні тканинні сидіння, педалі з нержавіючої сталі, двозонний клімат-контроль, аудіосистема, багатофункціональне рульове колесо. Хетчбек доступний в кольорах Steel Grey, Velvet Red Premium Metallic і Black Magic Pearl Effect.

Автомобіль приводиться в рух 4-циліндровим 1,5-літровим двигуном TSI потужністю 190 кінських сил і 290 Нм крутного моменту, який працює спільно з 6-ступінчастою механічною коробкою передач.


Не пропустіть